İlaçlama Yöntemleri

İlaçlama Yöntemleri

Kokulu İlaçlama: Etkili bir ilaçlama yöntemidir. Haşereler ilaca temas ettikleri anda zehri vücutlarına çeker ve sinir sistemlerinin durmasına yol açarak ölümüne neden olur. İlaçlama sırasında mekandan ayrılmanıza ya da kapsamlı bir ön hazırlık yapmanıza gerek yoktur. Günlük yaşantınızda herhangi bir aksamaya yol açmadan günümüzde en çok tercih edilen etkili ilaçlama yöntemidir.

Kokulu İlaçlama: Bu ilaçlama yöntemi ise haşerelerin oldukça yoğun olduğu ortamlarda kullanılmaktadır. Özellikle pire gibi yumurtalarını ortama bırakan haşere gruplarında sıkça tercih edilmektedir. İlaçlama yapılırken alandaki oksijen yok edilir ve haşerelerin bulunduğu mekandan çıkması sağlanır. İlaca temas eden haşereler ise ölür. İlaçlama yapılırken evinizi terk etmeniz gerekir. 3-4 saat ilaçlama yapılan alanın kapalı kalması gerekir. İlaçlanan alana girmeden önce en az yarım saat hava akışı sağlanmalıdır.

Jel ilaçlama: İlaçlama sırasında ön hazırlık, alandan ayrılma ya da günlük yaşantınızı aksatacak hiçbir durum yoktur. Siz evinizde işlerinizle  meşgulken bir yandan ilaçlama yapılabilir. Kalorifer böceği ve hamam böceği mücadelesinde kullanılmaktadır.

Larvasit Mücadele: Uçan haşereler üzerinde etkilidir. Sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarına bırakılan bu ilaçlar haşerelerin yok olmasını sağlar. Buradaki amaç üremeyi durdurmaktır. Çöplükler, kanalizasyonlar içerisinde, su birikintileri ve havaların ısınmasıyla düzenli olarak kullanılmaktadır.    

Hemen
Teklif Alın